Koncervuotų pupelių skardinė (nedidelė, raudonosios skaniausios)
Liesos mėsos 700g (geriausia jautiena ar veršiena)
Raudona paprika
česnako pora skiltelių, druska, pipirai
Ketvirtis litro pomidorų padažo (kol kas skaniausiai buvo su Suslavičiaus aštriuoju ketčupu)
Mėsą plonai supjaustyti, pakepus susmulkintą česnaką keptuvėje, jį troškinti pusę valandos. Įdėti pjaustytą papriką , supilti pomidorų padažą ir troškinti kol paprika suminkštės - apie 10-15min, tada sudėti pupeles (jas nuplovus po tekančiu vandeniu). Ir viską dar patroškinti apie 3 minutes. Labai skanu su ryžiais.
Liesos mėsos 700g (geriausia jautiena ar veršiena)
Raudona paprika
česnako pora skiltelių, druska, pipirai
Ketvirtis litro pomidorų padažo (kol kas skaniausiai buvo su Suslavičiaus aštriuoju ketčupu)
Mėsą plonai supjaustyti, pakepus susmulkintą česnaką keptuvėje, jį troškinti pusę valandos. Įdėti pjaustytą papriką , supilti pomidorų padažą ir troškinti kol paprika suminkštės - apie 10-15min, tada sudėti pupeles (jas nuplovus po tekančiu vandeniu). Ir viską dar patroškinti apie 3 minutes. Labai skanu su ryžiais.
Komentarai