Meksikietiškas troškinys

Koncervuotų pupelių skardinė (nedidelė, raudonosios skaniausios)
Liesos mėsos 700g (geriausia jautiena ar veršiena)
Raudona paprika
česnako pora skiltelių, druska, pipirai
Ketvirtis litro pomidorų padažo (kol kas skaniausiai buvo su Suslavičiaus aštriuoju ketčupu)

Mėsą plonai supjaustyti, pakepus susmulkintą… česnaką… keptuvėje, jį… troškinti pusę valandos. Įdėti pjaustytą… papriką…, supilti pomidorų padažą… ir troškinti kol paprika suminkštės - apie 10-15min, tada sudėti pupeles (jas nuplovus po tekančiu vandeniu). Ir viską… dar patroškinti apie 3 minutes. Labai skanu su ryžiais.

Komentarai

Anonimiškas sakė…
Labai skanu! Tik dar truputeli cili pridejau ;) Ir vietoj mesos galima jautienos farso det;) Super patiekalas!