irankiai

kuris laikas norejau parasyti, pagaliau prisiruosiau. apie irankius. atrodo, nusiperki karta ir turi, naudoji, naudoji, naudoji. nznau kaip kitiems, bet man atrodo, jei jau turiu, tai naujo daikto tikrai nereikia. o va, emiau, neistveriau, ir nusipirkau dvi naujas paprastu paprasciausias 'tarkas' (gal lietuviskai butu trintuves?). viena smulkia plastmasine obuoliams ar morkoms - dazniau naudoju tarkuojant obuolius vaikams. plastmasine kad vitaminai nezutu :) ir pirkau paprasta morku 'tarka', kaime palikau. bet koks malonumas su nauju astriu daiktu! darbas ir kiekybe ir kokybe pagereja!
(senuju ismesti kol kas gaila. a jei, tas keistas mastymas kad vis kur nors pravers...).
visai neseniai maximoje buvo peiliu ispardavimas. zinoma ir as viena pasiemiau uz 1.99 lt. ir ka? siuo metu tai pats astriausias ir geriausias peilis namuose:) suprantu kad neilgam,bet vis tiek malonu.

Komentarai

Dalia sakė…
Geras :) ką tik su Sergėjum apie tai kalbėjom. Mes gi gal jau vasarį kraustysimės į naująjį butą, tai galvoju gal reikėtų nusipirkti įrankių, indų, bet mano Serioginas sako, kad geriau tai darysim, kai tikrai reikės, nes gal kas ką nors padovanos nereikalingo :)))
Rimutis sakė…
Aišku naujas daiktas yra naujas daiktas bet ir gerai išgaląstas senas peilis gerai būna. :)