Po ilgojo savaitgalio, dėl dažno valgymo, į kai kuriuos maisto produktus kurį laiką nesinorės žiūrėti... ir dar susimąsčiau apie šildomą maistą - juk patogu pagaminti kelioms dienoms iš karto!
Ir kuo tai nesveika? "nesveikas maistas yra tas, kuris kartą termiškai apdorotas yra vėl šildomas, mat taip praranda daugelį vitaminų bei mineralinių medžiagų. Tai gali būti ir įvairūs mėsos gaminiai, lietiniai ir net skrudinta duona."
Mikrobangės nėra taip baisu.... pasirodo geriau už šildymą keptuvėje :)
"Kuo trumpiau maistas veikiamas šiluma, tuo daugiau maistinių medžiagų jame išlieka. Šildyti mikrobangų krosnelėje (tik vieną, ne daug kartų) – vienas sveikesnių šildymo būdų, nes šiluma veikia trumpą laiką. " laikraštis "Laikas"

Komentarai