atgal į užrašinę - arba cukinijų ananasai



pradedu ruoštis žiemai:

Cukinijų ananasai:

nuplaunu cukiniją ir nuskutu odelę;
supjaustau daržovę (tiesą sakant ėmiau agurotį) kubeliais;
užpilu cukrumi (~1kg) ir palieku parai, kad išsiskirtų sultys.

Kitą dieną užpilu 1l didesnės koncentracijos ananasų sulčių, viską pavirinu ~5-10min, supilu į paruoštus stiklainiukus, užsuku dangtelius, palaikau apverstus kol atvėsta ir tada nešu į vėsesnę patalpą. Pastaruoju metu rusyje vis dar labai šilta, neramu kaip laikysis.

Komentarai

ugne sakė…
Praėjo pusmetis, ragaujam - nelabai patinka..... Kitais metais nedarysiu, verčiau įuošti cukinijų uogienę ir atskirai gerti ananasų sultis :)