Kalakutienos maltiniai
800 g kalakutienos
2 riekės pyrago
0,5 stiklinės pieno
1 kiaušinis
60 g sviesto
džiūvėsėlių
prieskonių
druskos
40 g riebalų
Mėsą sumalti su pyragu, įmušti kiaušinį, sudėti prieskonius, išsuktą sviestą, išmaišyti ir daryti maltinukus, pavoliojus džiūvėsėliuose kepti riebaluose 10-15 min. karštoje orkaitėje. Patiekiant apipilti sviestu, apdėti keptomis bulvėmis bei troškintomis daržovėmis, ryžių koše, vaisių salotomis.
nu va, principas bent jau bus aiškus, kad reik būtinai džiuvėsėlių ir sviesto...
800 g kalakutienos
2 riekės pyrago
0,5 stiklinės pieno
1 kiaušinis
60 g sviesto
džiūvėsėlių
prieskonių
druskos
40 g riebalų
Mėsą sumalti su pyragu, įmušti kiaušinį, sudėti prieskonius, išsuktą sviestą, išmaišyti ir daryti maltinukus, pavoliojus džiūvėsėliuose kepti riebaluose 10-15 min. karštoje orkaitėje. Patiekiant apipilti sviestu, apdėti keptomis bulvėmis bei troškintomis daržovėmis, ryžių koše, vaisių salotomis.
nu va, principas bent jau bus aiškus, kad reik būtinai džiuvėsėlių ir sviesto...
Komentarai
buna visokiu blogu... tik sitas, yep, pakankamas surprise atejusiems is lietblogs ir besitikintiems kokiu asmenisku rasinejimu - vietoje to - tiesiog kalakutiena....
bus lengviau apsispręst kas skanu kas ne :P