Kalakutienos maltiniai

Kalakutienos maltiniai
800 g kalakutienos
2 riekės pyrago
0,5 stiklinės pieno
1 kiaušinis
60 g sviesto
džiūvėsėlių
prieskonių
druskos
40 g riebalų


Mėsą sumalti su pyragu, įmušti kiaušinį, sudėti prieskonius, išsuktą sviestą, išmaišyti ir daryti maltinukus, pavoliojus džiūvėsėliuose kepti riebaluose 10-15 min. karštoje orkaitėje. Patiekiant apipilti sviestu, apdėti keptomis bulvėmis bei troškintomis daržovėmis, ryžių koše, vaisių salotomis.

nu va, principas bent jau bus aiškus, kad reik būtinai džiuvėsėlių ir sviesto...

Komentarai

ugne sakė…
:)

buna visokiu blogu... tik sitas, yep, pakankamas surprise atejusiems is lietblogs ir besitikintiems kokiu asmenisku rasinejimu - vietoje to - tiesiog kalakutiena....
Anonimiškas sakė…
tu padarius kokį nors receptą nufotkink kas gavosi ir dėk kartu su paveiksliukais čia :)

bus lengviau apsispręst kas skanu kas ne :P